Monday, November 2, 2009

Im getting weaker,..


Due 13 Nov,..kalau my baby nak keluar time tu,..meaning dat i hv to wait another 11 days,..but at dis moment my biggest problem is im getting weaker,..Ya Allah,..lemah yg sgt,..dan asyik terbaring atas katil sbb contraction yg sekejap on dan off,..

Tomorrow,..ade appointment ngan Dr. Fauziah n i believe dia akan buat pemeriksaan open serviks,..hopefully sok OS dah buka byk sbb skarang ni bile nak jalan je mmg rase nak keluar dah sgt2,..bag dah lama packed,..bag cayang,.bag sy, bag baby tak lupe juga bag nak bawak balik kg pas kuar dr AP,..Andaikata sok,.sy kena admit takla kelam kabut sgt,..

To all my dearest friends, readers dan tak lupe juga family tersayang,,.mungkin terlalu awal untuk sy katakan sbb skarang ni sy hny menghitung hari dan masa..

Aisyah mintak maaf dr hujung rambut smpi hujung kaki,..mungkin korang pnah terasa ngan sikap or kata-kata Aisyah,..macam2 boleh berlaku kat labor room,.yapp,..im getting nervous at die moment,..tolong doakan Aisyah selamat bersalin ye,..

6 titipan:

@YanzMnor said...

akak doakan aisyah dalam keadaan yg baik...Apa2 bagitau lah yer..Semoga tuhan permudahkan aishah..jaga diri.kuatkan semangat..

sHe said...

Aishah,

Aku doakan semoga semuanya selamat. cpt laa baby yg cute nih kuar.. tak sabo dah aunty she nak gomel2.. hehe.. sabar bnyk2.. bnyk2 kan berdoa, smg semuanya akan berjalan dgn lancar.. kuatkan semangat! Semoga Allah merahmati ko dan baby.. amin!!

Mawar said...

Thanks kak Yante n she for ur wishes,..

Ibn Yusuf said...

InshaAllah smue lancar aisyah.perjuangan menjadi ibu mithali start soon..doa ktorg utk aisyah,izo,baby n ur family.

yam^Artfingers^ said...

heys,,,,be calm...zikir banyak2...i'allah all is fine.
take care n good luck ye aishahh...

thezaila said...

sis.. i doa kan yg terbaik utk u.. all the best.. can't wait to see ur cute baby..