Wednesday, October 28, 2009

Servis Ampang Puteri Terookkk,..

Smlm, cayang dah discharge n dpt mc til Jumaat ni,..Hikmah kedua yg Allah bg kat kami,..cayang skarang sentiasa bersama sy,..BP cayang naik probably pasal keje or bak kata mak,..mungkin cayang panik nak tunggu wife bersalin,..hehe

Kami jugak agak bengang dgn service Ampang Puteri skarang ni,..they changed their procedure,..kononnye la,..mengong!!,..dulu bil dihantar ke bilik skarang ni kami terpaksa ambil bil di Emergency Dept n dtg semula ke kaunter wad masing2,...So, cayang yg agak kepenatan turunla ke bwh while me waitin kat lobby sbb ms tu sy stil bleedin n ade contraction,..dan nurse muda kat sana mmg tak berhati perut,..tak npk ke keadaan sy dan cayang yg ,..tak sihat ni,..Nak dijadikan cerita, smpi di Emergency Dept,..diorg bgtau bil dah di hantar ke atas,..Ya Allah,..bodoh betul,..apelg bile cayang naik atas,..cayang maki nurse kat atas,..kononnye prosedur,..patient kena amik bil sendiri kat bawah,..walhal diorg dah sent kat atas,..n they suppose to call us la kan,..

Tak kisahla walaupun kami tak keluar sesen pon sbb company byr,..tp timbang rase la sket,..lg satu makin lama sy nengok makin byk budak muda jd nurse kat AP,..mesti diorg amik dr kolej KPJ,.tp beragak la coz i believe yg dtg AP bukan sebarangan org,..kalo diorg tak respect, baik kami g gomen je,..

Alhamdulillah,..sy masih lg kuat skarang ni dan npk gayenya my baby stil suke duk dlm perut mummy die,..contraction dah berkurang tp sy masih lg bersiap sedia coz bukaan dah terbuka n dah bleedin,..

Yap,..entry kali ni mmg khas buat AP,..dan kalo servis mase sy bersalin nnt tak berapa elok,..probably we wont go to Ampang Puteri anymore,..


1 titipan:

@YanzMnor said...

kuatkan semangat aishah...dah bersalin jgn lupa bagitau yer..take care of urself...