Thursday, June 18, 2009

Award from Zen,..

Zen,..as promised,..thanks for d award,..hehe.


* Copy award dan letak kat blog anda.
* 5 fakta menarik tentang pemberi award.
* Tulis 10 fakta/hobi sebelum memilih penerima award seterusnya.
* Pilih 10 penerima award seterusnya and describe tentang mereka.



5 fakta menarik tentang Zen.

1)Zen sungguh comel,.. :)
2)Seorg yg sgt tenang n sepanjang belajar sama ngan die,..tak pnah nengok die marah,.
3)Bestfren Irnie,..so kalo nak cr die dulu,...tny la Irnie,..
4)Suke senyum n i really enjoy to hv her as my fren,..
5) Dulu die ni minat giler kat Tam Spider ngan Britney Spears,..hahaha,..skang minat lg ker Zen??

10 fakta/hobi tentang sy,..
1)Sy sayang suami sy yg dah sy kenal sejak zaman kampus lg,..Syamsul Izwan
2)Sy ni anak emak dan akan nangis bile rindu kat mak,..haha,..even skang tau,..:P
3) Sy syg Milia,..anak buah sy yg sy tolong mak sy jaga dulu,..skang ni die dah besar,..darjah satu,..perangai die sebijik macam sy,..
3)Sy tak suke kalo org salah eja nick name hubby sy,..Izo la kengkawan,..bukan izoo tau!!,..satu 'O' je ye,.. :)
4)Sy seorg yg suke glamer in terms of keje,..meaning dat suke keje tempat2 besar je,..Giler kan!!
5)Sy minat sgt keta Mazda RX8,..sure cun giler biler kiter bertudung tp bwk keta tu kan,..
6) Skang ni sy tgh relaks kat umah smpi deliver,..
7) Sy tak sangka kawan baik sy skang ni bernama Juri sbb memula joined UMW dulu sy benci die,..hahaha
8) Sy suka tolong orang dan jaga hati orang tp orang tak pnah buat camtu kat sy,..tp sy bersyukur sbb Allah yg membalasnya,..
9)Dr dulu kulit sy sensitif dan berjerawat,..tp dah ok bile sy jupe pakar kulit,..so biler preggy ni sy terpaksa stop makan ubat tu sbb drugs die kuat sgt,..dan skang ni muka sy kekdang tumbuh jerawat n i hate it so muuucccchhhhhhh,...
10) Sy tak sbr menunggu kelahiran permata hati sy dan hubby bulan 11 ni,..

10 penerima award seterusnya and describe tentang mereka.
Most of them dah dpt award so sesape yg baca my blog ni,..korang buatla yee,..


2 titipan:

@YanzMnor said...

akak pun ada award kat aishah..gie lah kat blog

PuteriGunungTahan said...

~~ sori mama to be..aku pun pgl izoo..not izo..pasni aku tkr ek..ehe..aku masih peminat setia TAM spider..dulu kini n selamanya..britney spears da xcomei la..tapi masih suke.. :p