Thursday, May 7, 2009

Assalamualaikum Mama,..

Syukur sgt,..si kecik skang dah genap 3 bulan 3 hari,..appointment hari ni kul 11 pg tp end up kul 2 ptg sbb ramai org,..n guess what, masa scan, si kecik dah besar n tangan si kecik pon dah npk n sebelah naik ke atas macam melambai,..bak kata my Gynae,, die melambai kat u la tu,..heheee,..i wish u're saying "Assalamualaikum Mama",.. masa angkat tangan tu,.. :) nak upload gmbr tu tp tertinggal dlm keta n cayang main futsal mlm ni,..lmbt lg la kot nampak gayenya nak bawak naik,..huhu

Sebelum balik,..hari ni kena amik ujian darah n next month dah start kena wat check up lg detail tuk si kecik,..Maternity package kat Ampang Puteri masih lg berjalan n terpampang kat lobi n hopefully bulan 11 ni promotion tu masih ade la,..

Frankly speaking,..rase boring sbnrnya duk umah,..mayb dah biase keje tp bile dah kawin ni,..kena ikut ckp suami kan,..not family anymore,..hmmmm,..lgpon cayang skang ni asyik kena outstation leh gak g ikut jenjalan,..:)

Sebelum balik umah, i almost grab instant cake Hershey's chocolate,..yummyyyy,..tp kat umah ader lg cayang beli,..korang nengok tak Project Runway masa depa kena create outfit from Hershey's choc n diorg grabbed je coklat yg ade kat Times Square New York,..nikmatnyeeeee,..hahahha,..btw,..congrats la Anthony sbb menang Shear Genius tu,..lawa la gak ko wat rambut tu,..pandai cayang guess sape yg menang,..

So,.skang ni tak tau nak nengok cite apee,..Astro ni buatla channel khas tuk pregnant woman ke,..tak pasal2 kena nengok Keeping Up with the Kardashians yg asyik dok ulang,..sib baik ada Heroes,..:P,..takkan nak nengok Keliwon plak kan biler duk umah sengsorang ni,..hehehe,..



2 titipan:

@YanzMnor said...

jaga baby elok2...sian aishah mesti bosan..takpalah jaga baby elok2 k..

Mawar said...

Thanks akak,..bosan yg teramat ni,..tak sabar nak keje balik,.. :P