Tuesday, January 20, 2009

KLS,..

Sbnrnya dah lame nak nulih entry pasal Kimora ni tp lupe,..hehe,..last Friday, pas keje me n Cik Pokpek (Her real name is Linda yg sungguh tomeeiii,..korang nengok la blog die ye,..http://pokpek.blogspot.com,..apelg sis,..promote blog i plak okay!! ) g merewang to KLCC,..again g Aseana pekena Goreng Pisang Ala-Bali,..dok pok pek pasal keje kitorg pon beredar la g tempat lain,..

First, kitorg singgah Body shop coz i plan to buy body scrub tp terpaksa cancel,..hahaha,..dah la mahal,..den ni plak tak mo ngalah,..nak beli yg branded aje,.. :P
Pastu kitorg g Kinokuniya coz Cik Pokpek nak beli buku "Twilight" (me tak sempat nak g nenok movie tu,..cayang bz sgt),..alang-alang tu,,i pon dokla menekan mesin mencari buku,..ntah aper nama mesin tu..n i typed "Fabulosity by Kimora Lee Simmons",..saje nak nengok ader tak buku tu kat sini,..jeng jeng jeng,..keluar ko!!


,..bahagian "Self Development",..terpk gak pandai ke minah ni nak up kan self development orang lain,..hehehe,..ape lg,..penuh excited menuju ke sana n tinggal lg sebijik je,..harga plak RM64,..i called cayang n seperti biasa,.."Next time ye sayang,..kite dah nak kawin ni,..simpan duit ok!! ",..n me as usual menurut perintah,..sbb kalo my money tak cukup,..seperti biasa mencopek duit cayang,.huhu

Sebelum tu,..Irnie,..sorry ye dear kalo entry ni panjang,..hehehe,.boss tgh meeting,..ok,..smbg balik,..pastu kitorg dah nak beredar n Cik Pokpek nak g nengok butik Arzu,..FYI,..Cik Pokpek skang ni sudah bertudung n sgtla cantik,..then kitorg plan nak share beli anak tudung yg harganya RM60 tuk 2 pasang,..nak dijadikan cite,..i jd model tak bertauliah la sat,.si minah ala Arab ni (bos depa la kot) dok bermurah hati mengajar cara memakai tudung,..tp kesian ko ek!! pnat je kuarkan tudung yg amatla mahal tu tuk dipakai kat kepala aku ni haa,..huhu,..at last,..kitorg blah je,..tak beli pon,..giler ko nak beli saat genting cam ni,..

Dengan penuh kepuasan dan kepenatan setelah jauh berjalan,..kami pon beredar la pulang,..kaki pon dah lenguh dah,..kali ni mungkin kali terakhir kami keluar lepak/merewang bersama smpi malam sebelum menjd bini org,..hehehe

*Yunk ,..i pon br perasan lotion i yg Jergens tu brand from US,.patutla kat sini takde,..huhu


8 titipan:

e | | i n said...

Hehe... Penat berjalan pun yer. Hampir gugur jantung sbb kengkonon nampak kelibat BOSS ketanyangan pun yer.
Tudung ARZU tuh leh tahan santek. Tapi pikir2 balik.. mahal ler sis. I ader jumpa satu anak tudung ala2 Ariana?Ariani? (sampai skang x ingat) kat Ampang Park..buatan dia santek ngan kemas. Baru 10 hinggit!
Pasal lotion tuh.. mahai ler Jergens tuh. BODY SHOP butter tuh pun mahal gaks. Tapi kaki i nih dah cam harams dah tawu. Cupcake laks mengeji2 i.. teruk dia tuh... saborjer la.
Mak aii! Panjang nyer comment. HARUS!

Mawar said...

uikksss,,..cam nulih blog la plak u ni sis,..ape pon,..sonok kuar last week,..hehehe

yam^Artfingers^ said...

wehh Baby Phat dah ade kat parkson klcc la!bih kurang Guess je harganya..:)

Mawar said...

Ye ker yam,..ko belikan baju tu wat wedding gift aku ok gak,..i loiiiiiiikeeeee,..huhu,..kalo bleh,..black jacket yer,..saiz L sbb aku ni bertudung,..huhu

Farasaila said...

hi..
i duk search la pasal buku Fabulosity ni, pastu terjumpa blog u nih..owh ada ke kat klcc.menarik nih.
pastu tgk si yam duk komen..yam tu i kenal gak masa i keje ngan bizandry dulu..
tgh counting days nak kawen ke??tahniah ek..

Mawar said...

Hi seyla,..i plan nak beli buku tu n baju baby phat,..tak sangka plak ader kat sini,..go n grab ok!!

yam^Artfingers^ said...

hah...mmg kenal la saila ni...tak tahula jumpa tgh jalan dia kenal ke tak..huhu...:)

saila: how's your lil baby?

Mawar said...

Kecik nye dunia ni,..saila ex-kustem n ko yam,..ex-kmpp,..huhu